Nye prosjekter

Tollevikbergan

Tollevikbergan 7 og 8, nytt borettslag i Tollevika - kommer!


Tollevika Terrasse ligger i et nyetablert boligområde i Tollevika med nærhet til sjøen. Det er kort vei til barnehage og skoler, samt gangavstand til både friarealer og sentrum. Vi er nå i sluttfasen av detaljreguleringen for neste byggetrinn i prosjektet Tollevika Terrasse. Det er de 2 boligblokkene Tollevikbergan 7 og 8. De vil bestå av rundt 30 leiligheter. Leilighetstypene vil bli både 2, 3 og 4-roms, og alle får egen P-plass i garasjeanlegg. Forventet salgsstart er utpå nyåret 2017. Hvis du er interessert kan du kontakte GARANTI Eiendomsmegling og bli satt opp på interessentlisten vår. Da vil du få tilsendt informasjon og du får beskjed når salgsstarten nærmer seg. GARANTI kan kontaktes på e-post alta@garanti.no / telefon 974 30 000. Eller du kan komme innom for en hyggelig boligprat!

 


Skytterhusfjellet Borettslag i Kirkenes ble umiddelbart en suksess da vi startet salget for 4 år siden. Nå kommer endelig neste byggetrinn i feltet, Skytterhusfjellet III borettslag!

Skytterhusfjellet III ligger naturskjønt til, like ved Prestvannet, utenfor Kirkenes sentrum.

Skytterhusfjellet III borettslag vil bestå av 22 stk. 2-roms, 3-roms og 4-roms leiligheter. Alle leilighetene får egen parkeringsplass i carport, samt en utendørs parkeringsplass. Her kan man nyte det gode liv i et fantastisk fint friluftsområde. Prestvannet ligger like nedenfor borettslagets og lysløypa er like ved. Den nye barnehagen er kun noen få meter opp i veien og det blir umiddelbar gangavstand til nye Kirkenes Sykehus. Fra området er det enkel adkomst til E6.

Salget er i gang og interessen er stor, ta kontakt i dag med GARANTI eiendomsmegling e-post: alta@garanti.no eller tlf. 97 43 00 00