Polarlys Boligbyggelag AL er gjennom selskapet Tollevika Utbygging AS utbygger av området Tollevikbergan. Tollevikbergan 8, som er sjette blokk i prosjektet, består av 17 leiligheter med tilhørende bod og parkering i kjeller. Med dette så har vi ferdigstilt 95 leiligheter i feltet. Alle leilighetene var solgt før overtakelse.

 

Her er det bare å gratulere alle de lokale entreprenørene i prosjektet; de har utført til bestått, pluss, pluss, pluss. Dette er virkelig en fjær i hatten til Alta samfunnet. Samarbeidet med Alta Kommune har vært godt, og ikke minst skryt til kommunen som tilrettelegger for bygging med slik beliggenhet – det gir bolyst.

 

Tilbakemeldingene fra kundene tyder på flere suksessfaktorer:

 

Beliggenhet:

  • Tollevika er et fantastisk område med mange kvaliteter; utsikt, gode solforhold, rolig og sentrumsnært. Vi har også klart å ta vare på den unike naturen i området.
  • Stor avstand mellom blokkene.

Leilighetene:

  • Alle leilighetene har god utsikt, lavenergi, stor heis, parkering i kjeller, vannbåren varme, direkte brannvarsling, sprinkling, mm.
  • Unike uteområder for alle – fineste i Alta?

Generelt:

  • Flere og flere har oppdaget alle fordelene med å bo i borettslag
  • Kundene har oppdaget at vi har lang fartstid med oppføring av ca. 1 200 leiligheter i Alta og Kirkenes over 50 år
  • Gjennom NBBL – systemet har vi flere ordninger som gir trygghet til alle parter i både utbyggings- og driftsfasen, med bla. forsikring av usolgte leiligheter i prosjektet og sikringsordninger

 

Neste byggetrinn – Tollevikbergan 9 - 10

 

For de som ikke har fått muligheten til å kjøpe leilighet i de 6 første blokkene, så oppfordrer vi med dette at de som vurderer leilighet i de 2 siste blokkene til å ta kontakt.