Forkjøpsrett er den viktigste medlemsfordelen en har. Om en er medlem når en skal kjøpe seg andelsleilighet vil man ha en suveren fordel i å kunne melde seg med forkjøpsrett på boligen.

Har man meldt seg med forkjøpsrett og man har best ansiennitet kan man også "sitte på gjerdet" og tre inn i høyeste bud når en brukt andelsbolig blir solgt.

Forkjøpsrett vil også komme til nytte ved kjøp av andelsleilighet i nye prosjekter. Da vil man på grunnlag av ansiennitet kunne velge den boligen man ønsker.

Jo lengere en har vært medlem, jo lengere ansiennitet har man og desto større fortrinn.

Felles ansiennitet er også viktig, da kan du benytte medlemsskapet du har i Polarlys Boligbyggelag i andre deler av landet vårt. Les mer om dette på hjemmesiden under medlemskap, forskjøpsrett og felles forkjøpsrett.

Og så er det jo alle de andre medlemsfordelene. Bonus eller rabatter når du handler i en rekke butikker, rabatt på Actic, bonus på strøm, bonus på kjøp av forsikring, gode priser på skikkerhetsprodukter i If Sikkerhetsbutikk, alarm i hjemmet og bonus på advokat tjenester hos advokatfirmaet Legalis. Alt dette kan du lese mer om under medlemsfordeler på vår hjemmeside.

Det er smart å være medlem, og det koster kun kr 300,- i året!