I disse dager sender vi ut medlemskontingent for 2023, og din ansiennitet i Polarlys fortsetter. I tillegg har du tilgang til flere gode medlemsfordeler som du ikke bør gå glipp av - her er det kroner å spare. 

Hva innebærer et medlemskap for deg?

Forkjøpsrett
Gjennom ditt medlemskap har du forkjøpsrett ved kjøp av bolig. Ditt medlemskap kan være nøkkelen til å stå først i køen for å få kjøpt den boligen du ønsker!

Medlemsfordeler
Når du bruker medlemsfordelene dine så har du alltid litt ekstra på bonuskontoen. Oppsparte bonuskroner kan overføres til din bankkonto via Min side eller i Polarlys-appen. Se alle dine medlemsfordeler

Hvordan sparer du bonuskroner?
For å spare bonuskroner når du handler må du registrere ditt betalingskort på Min side (Du kan registrere flere av dine betalingskort). Når det er gjort så sparer du bonuskroner hver gang du handler hos våre samarbeidspartnere.

Medlemsbevis
Ditt medlemsbevis er til enhver tid tilgjengelig på din telefon i appen! Last ned/oppdater Polarlys-appen i Google Play eller App Store. Medlemsbeviset viser du frem i butikk for å få tilgang til medlemsrabatt hos våre samarbeidspartnere.

Er du eier i en andel i et tilknyttet borettslag er medlemskontingenten automatisk dekket via felleskostnadene i borettslaget.