Polarlys og Partners går sammen!

Partners Eiendomsmegling og Polarlys Boligbyggelag i Alta har innledet et samarbeid om eiendomsmegling i regionen. Dette samarbeidet vil gjøre dem begge mer slagkraftig. Nå får  medlemmene i boligbyggelaget et et enda bedre tilbud og Partners Eiendomsmegling blir styrket med to nye meglere. 

Skal du selge boligen din kontakt &Partners : https://partners.no/kontor/alta   eller ring 784 03 500 / epost: alta@partners.no

- Dette er et samarbeid jeg har tenkt på en stund, forteller daglig leder i Partners Eiendomsmegling i Alta, Daniel André Adamsen. – Nå som vi har signert avtalen, stiller vi sterkere i et hett boligmarked. Siden oppstarten i april i fjor har vi bygd opp grunnmuren. Nå er vi klar for å bygge videre med to nye eiendomsmeglere på laget, sier han.

 

Polarlys Boligbyggelag sier nå opp avtalen med Garanti Eiendomsmegling, og meglerne Lars Erik Bjørn og Mia Benedicte Lund fra Polarlys blir innen kort tid å jobbe hos Partners Eiendomsmegling i lokalene på Amfi.

Daglig leder i Polarlys Boligbyggelag, Oddmund Eriksen har lenge lett etter en mulighet til å utvide meglertilbudet deres. Da Daniel i Partners Eiendomsmegling ringte og ville ta en kaffe, var det mye som falt på plass.

– Vi går fra to mindre meglerkontorer til ett som blir større og som vil gi bankmeglerne sterkere konkurranse, sier Eriksen. – Daniel har dessuten et meget godt rennommé og har gjort en kjempejobb med kontoret i Alta. Han har god lokalkunnskap og kjenner boligmarkedet ut og inn, påpeker han.

Oddmund Eriksen har brukt god tid for å få alle brikkene på plass. Blant annet skulle både styret og ansatte informeres og sammen komme med innspill på hvordan den endelige avtalen skulle bli. – Vi liker å gjøre ting lokalt, og vi liker å samarbeide, sier Eriksen.

I følge Oddmund er timingen perfekt, og gir mange fordeler til både medlemmer og kunder.

– Dette er en vinn-vinn situasjon for alle parter. Nå får våre medlemmer tilgang på et bredere og bedre tilbud, samtidig som vi får en styrket konkurranse på eiendomsmarkedet – ikke bare i Alta, men i hele Finnmark, avslutter han.

------